Skip to content

Afvalcontainer huren

Wil je binnenkort een afvalcontainer huren voor jouw klus? Zakelijk of particulier, bij Herwijnen Afvalcontainers ben je aan het juiste adres! We beschikken over een ruime voorraad aan afvalcontainers in verschillende soorten en maten. Een grote of kleine klus? Bij ons is alles mogelijk. Wat we ook voor je doen, wij doen er altijd alles aan om je afvalcontainer snel, op tijd en volgens afspraak te leveren.

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Afvalcontainer huren bij Herwijnen afvalcontainers

Heb je binnenkort een afvalcontainer nodig? Bij Herwijnen Containers kunnen wij dit snel voor je regelen. Door ons ruime assortiment heb je de keuze uit containers voor iedere afvalsoort van diverse afmetingen variërend van 3 m³ tot 15 m³. De juiste container vinden is bij ons geen probleem. Wij bieden afvalcontainers aan voor de volgende afvalsoorten:

  • Bouw/sloopafval containers: ideaal voor het afvoeren van metaal, grofvuil en oud inboedel
  • Houtafval containers: geschikt voor verschillende soorten houtafval 
  • Schoon puin containers: ideaal voor bakstenen, betonpuin en tegels
  • Groenafval containers: geschikt voor afvalsoorten, zoals takken, bladeren en grasmaaisel 
  • Grondafval containers: geschikt voor afvalsoorten, zoals grond, tuinaarde en klei
  • Dakafval containers: geschikt voor dakleer, dakgrind en isolatiemateriaal
  • Grofvuil containers: ideaal voor groot afval zoals banken, wasmachines en kasten

 

Wat maakt Herwijnen Afvalcontainers de juiste keuze?

Bij Herwijnen zijn we gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers in de regio Zaltbommel en omstreken. Hoewel we niet de enige zijn in deze branche, zijn er diverse redenen waarom je juist voor ons zou moeten kiezen. Onze onderscheidende factor ligt bij het samenvoegen van professionele dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Met een uitgebreide voorraad aan afvalcontainers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zijn gedreven om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we individueel, of in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kan altijd op ons rekenen!

 

Container huren: vandaag besteld, morgen geleverd!

Wil je een afvalcontainer huren en wil je dat er  morgen al een container van Herwijnen Afvalcontainers voor jouw deur staat? Geen probleem! Als je vandaag een container bestelt, dan garanderen we dat deze morgen al bij jou is afgeleverd. Bestel je voor 12:00 uur? Dan kunnen we de container zelf vandaag al plaatsen. Dit betekent dat je snel kunt beginnen met je project. En met de afvalcontainers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus ongetwijfeld een groot succes zijn. Een geschikte afvalcontainer is namelijk belangrijk bij het scheiden van afval. Is je afvalcontainer vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container op.

Heb je vragen over welke container het beste past bij jouw specifieke soort afval? Of wil je advies krijgen over welke container het meest geschikt is voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw geplande klus.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.