Skip to content

Bouw- en sloopafval container Gorinchem

Ga je binnenkort verbouwen of heb je voor een andere klus een bouw- en sloopafval container nodig in Gorinchem? Herwijnen Afvalcontainers staat voor je klaar! Je kunt eenvoudig en snel een bouwafval container huren tegen all-in tarieven door slechts enkele stappen te volgen. Onze huurprijzen zijn altijd inclusief BTW. We leveren de container gratis bij je thuis en halen de container ook op. Daarnaast nemen wij de afvalverwerking voor onze rekening. 

Als je jouw container bij Herwijnen Afvalcontainers thuurt, dan kun je jouw klus dankzij onze voordelen snel en makkelijk realiseren. We staan klaar om te helpen bij jouw verbouwing of geplande klus in Gorinchem!

bouw- en sloopafval container - bouwafval container
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een bouwafval container?

Heb je een bouw- en sloopafval container nodig in Gorinchem? Bij Herwijnen Containers bieden we bouwafval containers aan in verschillende formaten, variërend van 3 m³ tot 15 m³. Op deze manier kan je gemakkelijk je bouwafval afvoeren. De bouwafval container is geschikt voor het vervoeren van diverse materialen, waaronder hout, puin, isolatiemateriaal, metaal en gipsplaten. Dat is niet het enige; je kunt er ook gemengd afval in kwijt, zoals oud inboedel of grofvuil. 

Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Geen zorgen, we hebben een groot assortiment aan containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën. Naast containers voor bouw- en sloopafval, bieden we ook andere typen containers aan in Gorinchem.

Als je voornamelijk grote items zoals meubels wilt weggooien, dan is een grofvuil container wellicht de beste keuze. Heb je vooral houtafval, zoals planken of pallets? Dan hebben we speciale houtafval containers beschikbaar. Ben je bezig met renovaties die leiden tot puin, zoals bakstenen, beton of tegels, dan zijn onze schoon puincontainers de oplossing. Voor dakrenovaties bieden we speciale dakafval containers aan, waar je dakleer en isolatiemateriaal in mag doen. Voor groenafval, zoals takken, bladeren en grasmaaisel, bieden we snoeiafval containers aan. En als je tuinwerkzaamheden uitvoert waarbij veel grond vrijkomt, zoals het verleggen van je oprit, hebben we zand- en grondafval containers beschikbaar.

 

De voordelen van Herwijnen Afvalcontainers

Herwijnen Afvalcontainers is de plek om een bouw- en sloopafval container te huren. Waarom? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers en het verwerken van afval in Gorinchem. Wij vinden het belangrijk om professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering te combineren. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende klus of specifieke vraag, wij denken met je mee en zetten ons in om je optimaal van dienst te zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en op ons kun je altijd rekenen!

Wanneer je een container bij ons huurt, ontvang je standaard 6 weken gratis huur. Is jouw container eerder vol? Dan kan je contact met ons opnemen, waarbij je het referentienummer van jouw container paraat houdt. Nu heb je twee opties: we halen alleen de volle container op, of we halen deze op en plaatsen direct een nieuwe, lege container voor je.

 

Wat is de levertijd van bouw- en sloopafval containers in Gorinchem?

Als je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd in Gorinchem. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de bouwafval containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.