Skip to content

Container huren Gorinchem

Sta je op het punt te verbouwen, verhuizen of heb je een container nodig voor een andere klus in Gorinchem? Dan ben je bij Herwijnen Afvalcontainers aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment containers voor elke soort klus. Huur eenvoudig en snel een container bij ons tegen all in prijzen. Dat betekent dat wij de container komen brengen en ophalen. Daarnaast nemen wij ook de afvalverwerking voor onze rekening. 

Jouw klus snel en efficiënt laten slagen, dat is ons doel. Bestel vandaag nog jouw afvalcontainer en dan wordt deze morgen al bij jou in Gorinchem afgeleverd.

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Containerverhuur bij Herwijnen Afvalcontainers 

Heb je binnenkort een container nodig in Gorinchem? Bij Herwijnen Afvalcontainers regelen we dit snel en zonder gedoe voor je. Ons brede assortiment biedt containers voor verschillende afvalsoorten, variërend van 3 m³ tot 15 m³. Het vinden van de perfecte container is bij ons daarom geen probleem. 

Voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden in huis kun je kiezen voor een bouw- en sloopafval container. Deze containers zijn perfect voor het afvoeren van materialen zoals hout, puin en oude inboedel. Als je voornamelijk grote items zoals meubels wilt weggooien, is een grofvuil container wellicht de beste keuze. Heb je vooral houtafval, zoals planken of pallets? Dan hebben we speciale houtafval containers beschikbaar.

Ben je bezig met renovaties die leiden tot puin, zoals bakstenen, beton of tegels, dan zijn onze schoon puincontainers de oplossing. Voor dakrenovaties bieden we speciale dakafval containers aan, waar je dakleer en isolatiemateriaal in mag doen. Voor groenafval, zoals takken, bladeren en grasmaaisel, bieden we snoeiafval containers aan. En als je tuinwerkzaamheden uitvoert waarbij veel grond vrijkomt, zoals het verleggen van je oprit, hebben we zand- en grondafval containers beschikbaar.

 

Container huren bij Herwijnen Afvalcontainers

Herwijnen Afvalcontainers is dé plek om een afvalcontainer te huren! Waarom? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers in Gorinchem. We combineren professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering. Met onze uitgebreide voorraad containers en korte communicatielijnen staan we altijd voor je klaar. Of je nu een dringende klus hebt of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zetten ons in om je optimaal te helpen. Bij ons geldt: afspraak is afspraak, en je kunt altijd op ons rekenen!

 

Wat is de levertijd van een container in Gorinchem?

Wil je morgen al een container van Herwijnen Afvalcontainers in Gorinchem voor de deur hebben staan? Dat is geen probleem! Als je vandaag een container bestelt, garanderen we dat de container morgen al bij je wordt bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project.

Met de containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Geef ons een seintje, dan halen wij de container voor je op.

 

Wanneer halen wij de container op?

Wanneer je een container bij ons huurt, ontvang je standaard 6 weken gratis huur. Is jouw container eerder vol? Dan kan je contact met ons opnemen, waarbij je het referentienummer van jouw container paraat houdt. Nu heb je twee opties: we halen alleen de volle container op, of we halen deze op en plaatsen direct een nieuwe, lege container voor je.

Heb je vragen over welk type container het meest geschikt is voor jouw specifieke soort afval? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.