Skip to content

Container huren Tiel

Ga je klussen, verbouwen of renoveren, en heb je een container nodig voor al je afval? Huur dan een container in Tiel bij Herwijnen Afvalcontainers!

Wij bieden diverse afvalcontainers aan, variërend van 3m³ tot wel 15m³. Met onze all-in tarieven krijg je altijd de beste prijs zonder kosten achteraf. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag om jouw klus efficiënt te laten verlopen! Bestel je voor 12:00 uur, dan staat jouw afvalcontainer vanmiddag al voor de deur in Tiel.

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Container huren in Tiel

Bij Herwijnen Afvalcontainers staan we klaar om je te helpen bij jouw geplande klus. Of je nu een omvangrijke bouwklus onder handen hebt of slechts een kleine opruiming plant, met onze diverse afvalcontainers kunnen wij containers bieden voor iedere klus. Van compacte 3 kuub containers tot ruime 15 kuub containers, we hebben altijd de perfecte maat voor jouw project.

Welke container je nodig hebt is afhankelijk van jouw project. We bieden de volgende afvalcontainers aan. Voor al je klussen buitenshuis, zoals in je tuin, bieden we snoeiafval containers en zand- en grondcontainers aan. In snoeiafval containers kun je al je snoeiafval kwijt, zoals takken, bladeren en gras. In zand-en grondafval containers kun je al je grond, klei en tuinaarde kwijt. Naast verschillende soorten groenafval hebben we bouw- en sloopafval containers waar je al je sloopafval in kan storten, zoals metaal en je oude inboedel.

Voor je schoon puin hebben we speciale schoon puin containers waar je bakstenen, betonpuin en tegels in kan storten. Als je vooral groot afval hebt, is een grofvuil container de beste keuze voor jouw klus. Voor verbouwingen aan je dak bieden we speciale dakafval containers aan waar je je dakleer, dakgrind en isolatiemateriaal in mag storten. Ten slotte bieden we houtafval containers aan waarin je, zoals de naam suggereert, al je houtafval in mag storten.

 

Waarom kiezen voor Herwijnen Afvalcontainers?

Herwijnen Afvalcontainers is de plek waar jij een afvalcontainer in Tiel kan huren. Waarom? Wij leveren een divers assortiment aan afvalcontainers in de omgeving van Tiel. Wij combineren professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar.

Of het nu gaat om een dringende klus of specifieke vraag, wij denken met je mee en zetten ons in om je optimaal van dienst te zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en op ons kun je altijd rekenen!

 

Wat is de levertijd van een container in Tiel?

Wil je snel een container in Tiel hebben? Bestel vandaag nog bij Herwijnen Afvalcontainers en je hebt hem morgen al voor je deur staan! Als je voor 12 uur ‘s middags bestelt, kunnen we zelfs nog dezelfde dag leveren. Zo kun je direct aan de slag met je project. Met onze containers wordt jouw klus gegarandeerd een succes, want een juiste container is essentieel voor afvalsortering. Is je container vol? Laat het ons weten en wij komen hem ophalen en zorgen voor de afvalverwerking.

 

Wanneer wordt de container opgehaald?

Bij het bestellen van een container kun je deze standaard 6 weken gratis huren. Zodra je container vol is, bel je ons met het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt dan twee opties: wij halen de container alleen op, of we halen de volle container op en plaatsen direct een nieuwe, lege container. Dit is ideaal wanneer je container vol is, maar je nog niet klaar bent met de klus.

Heb je vragen over welk type container het beste past bij jouw afval? Of wil je advies voor je klus? Neem contact met ons op via +31(0)418 63 22 67, e-mail of het handige contactformulier. Bij Herwijnen Afvalcontainers staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij je project. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur in Tiel op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus in Leerdam? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op in Tiel of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.
Wij verzorgen in beide gevallen de verwerking van het afval. Dit is bij de prijs inbegrepen. 

Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.