Skip to content

Dakafval container Den Bosch

Dak renoveren? Maak je klaar voor je dakrenovatie met Herwijnen Containers in Den Bosch!

Het huren van een dakafval container tegen all-in tarieven, inclusief btw, is eenvoudig en snel te regelen door de gewenste container te selecteren en de stappen te volgen via onze shop. Wanneer je ervoor kiest om een container bij Herwijnen Afvalcontainers te huren, ben je verzekerd van onze voordelen, waardoor je jouw geplande klus efficiënt en makkelijk kunt realiseren in Den Bosch. We staan klaar om te assisteren bij jouw verbouwing of geplande project in deze regio!
dakafval container
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Dakafval container bij Herwijnen in Den Bosch

Wil je jouw dak vernieuwen? Bij ons in Den Bosch vind je dakafval containers in diverse maten, van 3 m³ tot 15 m³, waarmee je makkelijk jouw dakafval kan afvoeren. Deze containers zijn geschikt voor verschillende materialen, zoals dakleer, dakgrind, dakbedekking, isolatiemateriaal en bitumen. Het vinden van de juiste container is bij Herwijnen geen probleem. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw project in Den Bosch!

 

De verschillende afvalcontainers die wij aanbieden in Den Bosch

Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Dat is geen enkel probleem! Wij hebben namelijk containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën in Den Bosch. Naast dakafval containers bieden wij ook de volgende typen containers aan:

 

De voordelen van Herwijnen Containers?

Bij Herwijnen zijn we gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers in de regio Den Bosch en omgeving. Hoewel er meerdere aanbieders zijn in deze sector, biedt Herwijnen een aantal voordelen. Wij hanteren een professionele dienstverlening met een persoonlijke aanpak. We hebben een ruime voorraad aan containers, hanteren korte communicatielijnen en staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zijn gedreven om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we zowel individueel als in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen in Den Bosch!

 

Moet ik aanwezig zijn als de container geplaatst wordt?

Nee, dat is niet nodig. Als je de plek waar de container geplaatst moet worden duidelijk aangeeft, zullen wij hem daar zo dicht mogelijk bij neerzetten. Afzetlint of pylonen kunnen helpen bij het aangeven van de exacte locatie, zodat niets in de weg staat. Het is handig als je jouw telefoonnummer doorgeeft, zodat we bij onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

 

Vandaag besteld, morgen geleverd in Den Bosch!

Als je vandaag een dakafval container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt in Den Bosch, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de dakafval containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus in Den Bosch zonder twijfel een succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus in Den Bosch? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.