Skip to content

Dakafval container Leerdam

Ben je van plan binnenkort je dak te vernieuwen? Bij Herwijnen Containers ben je aan het juiste adres voor jouw afval.

Het huren van een dakafval container tegen all-in tarieven, inclusief btw, is eenvoudig en snel te regelen door slechts enkele stappen te volgen. Als je kiest voor het huren van een container bij Herwijnen Afvalcontainers, profiteer je van onze voordelen, waardoor je jouw geplande klus efficiënt en gemakkelijk kunt uitvoeren in Leerdam. We zijn hier om te helpen bij jouw renovatie of geplande project in deze regio!

dakafval container
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Dakafval container bij Herwijnen Afvalcontainers in Leerdam

Ga je jouw dak vervangen? Bij ons in Leerdam vind je dakafval containers in diverse maten, van 3 m³ tot 15 m³, waarmee je makkelijk jouw dakafval kan afvoeren. Deze containers zijn geschikt voor verschillende materialen, zoals dakleer, dakgrind, dakbedekking, isolatiemateriaal en bitumen. Het vinden van de juiste container is bij Herwijnen geen probleem. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw project in Leerdam!

Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Geen enkel probleem, wij hebben containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën in Leerdam. Naast dakafval containers bieden wij ook de volgende typen containers aan:

 

De voordelen van Herwijnen Containers in Leerdam

Bij Herwijnen leveren van afvalcontainers in de regio Leerdam en omgeving. Hoewel er meerdere aanbieders zijn in deze sector, biedt Herwijnen een aantal voordelen. Wij hanteren een professionele dienstverlening met een persoonlijke aanpak. We hebben een ruime voorraad aan containers, hanteren korte communicatielijnen en staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zijn gedreven om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we zowel individueel als in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen in Leerdam! 

 

Wat is de levertijd van een dakafval container levering in Leerdam?

Als je vandaag een dakafval container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt in Zaltbommel, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de dakafval containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus in Zaltbommel zonder twijfel een succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Met de dakafval containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus in Leerdam zonder twijfel een succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Wat moet ik doen als mijn container vol is?

Wanneer je container vol is, bel je ons om te kiezen tussen twee opties: wij halen de container bij je op of we halen deze bij je op en plaatsen direct een nieuwe. Met onze eenvoudige service zorg je ervoor dat je snel weer verder kunt werken aan je project zonder problemen. Dit laatste kan je ook online regelen via deze link: container wisselen. Wanneer je ons belt is het handig als je hierbij je referentienummer bij de hand hebt, zodat wij snel jouw bestelling erbij kunnen pakken om jouw vraag op te lossen.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus in Leerdam? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.