Skip to content

Grofvuil container Leerdam

Ben je van plan te verbouwen, te verhuizen of heb je voor een ander project een grofvuil container nodig in Leerdam? Bij Herwijnen Containers bieden we een uitgebreid assortiment aan containers. Door slechts enkele stappen te volgen, kun je moeiteloos en snel een grofvuil container huren tegen all-in tarieven. Als je ervoor kiest om een container bij Herwijnen Afvalcontainers te huren, profiteer je van onze voordelen, waardoor je jouw geplande klus snel en gemakkelijk kunt voltooien. We staan klaar om te assisteren bij jouw verbouwing of geplande project in Leerdam!

grofvuil container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Waarom Herwijnen Afvalcontainers?

Herwijnen Afvalcontainers is dé plek om een grofvuil container te huren in Leerdam. Waarom? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van containers en het verwerken van afval. Wij vinden het belangrijk om professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering te combineren. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende klus of specifieke vraag, wij denken met je mee en zetten ons in om je optimaal van dienst te zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en op ons kun je altijd rekenen!

 

Grofvuil container huren in Leerdam?

Heb je een container nodig in Leerdam, maar weet je niet welke container het meest geschikt is voor jouw klus? Een grofvuil container biedt de oplossing voor gemengd grof afval. Hieronder vallen onder andere oude inboedel, zoals kasten, banken, bedden en keukenonderdelen. Daarnaast is deze container ook geschikt voor glaswerk, hout, potten, pannen, staal en aardewerk. Onze containers zijn verkrijgbaar in diverse maten, variërend van 3 m³ tot 15 m³, waardoor je eenvoudig jouw grofvuil kunt laten afvoeren.

Het vinden van de juiste container is bij Herwijnen Afvalcontainers geen probleem. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw project! Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Wij hebben containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën. Naast grofvuil containers bieden wij ook de volgende typen containers aan in Leerdam:

 

Wat is de levertijd van een grofvuil container in Leerdam?

Indien je vandaag een grofvuil container bestelt bij Herwijnen Afvalcontainers, zal deze morgen al bij jou geleverd worden in Leerdam. Plaats je bestelling voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog de container bij je plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Het gebruik van een container van Herwijnen Afvalcontainers zal zeker bijdragen aan het succes van je klus, omdat een geschikte container van essentieel belang is voor het effectief scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij deze voor je op en zorgen wij voor de afvalverwerking.

 

Mag ik de container op een openbare plaats laten staan?

In de meeste gevallen is het toegestaan om de container op een openbare locatie te plaatsen, maar vaak is hiervoor een vergunning van de gemeente vereist. Wij kunnen de container binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling leveren, maar houd er rekening mee dat de aanvraagprocedure voor een vergunning bij de gemeente langer kan duren. Zorg er dus voor dat je tijdig een vergunning aanvraagt bij de gemeente in Leerdam.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.