Skip to content

Grondafval container huren Gorinchem

Staat er binnenkort een tuinrenovatie bij jou op de planning waarbij je jouw tuin in Gorinchem gaat herinrichten of je jouw oprit gaat verlgeggen? Dan heb je waarschijnlijk een grondafval container nodig. Bij Herwijnen staan we voor je klaar. Je kan eenvoudig en snel online een zand- en grondafval container huren. Onze prijzen zijn altijd inclusief het leveren en ophalen van de container. Daarnaast nemen wij ook de afvalverwerking voor onze rekening. Hiervoor brengen we geen extra kosten in rekening. Door te kiezen voor een container van Herwijnen Afvalcontainers, kun je jouw geplande klus snel en moeiteloos uitvoeren dankzij onze voordelen.

We staan klaar om te helpen bij jouw renovatie of geplande klus!

Zand- en grondafval container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Zand- en grondafval container nodig in Gorinchem? 

Bij Herwijnen Containers hebben we zand- en grondafval containers in verschillende maten, variërend van 3 m³ tot 15 m³, waarmee je gemakkelijk jouw grondafval kunt afvoeren in Gorinchem. Onze grondcontainers zijn geschikt voor het transporteren van diverse materialen, zoals zand, grond, klei en graszoden.

Het vinden van de perfecte container is geen probleem bij Herwijnen Afvalcontainers in Gorinchem. Ons team staat klaar om je te helpen! Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Geen zorgen, wij hebben containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën. Naast zand- en grondcontainers bieden wij namelijk ook andere typen containers aan in Gorinchem.

Voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden in huis kun je kiezen voor een bouw- en sloopafval container. Deze containers zijn perfect voor het afvoeren van materialen zoals hout, puin en oude inboedel. Als je voornamelijk grote items zoals meubels wilt weggooien, is een grofvuil container wellicht de beste keuze. Heb je vooral houtafval, zoals planken of pallets? Dan hebben we speciale houtafval containers beschikbaar. Ben je bezig met renovaties die leiden tot puin, zoals bakstenen, beton of tegels, dan zijn onze schoon puincontainers de oplossing. Voor dakrenovaties bieden we speciale dakafval containers aan, waar je dakleer en isolatiemateriaal in mag doen. Als laatste beiden we voor groenafval, zoals takken, bladeren en grasmaaisel, snoeiafval containers aan.

 

De voordelen van Herwijnen Afvalcontainers in Gorinchem

Bij Herwijnen leveren we afvalcontainers in de regio Gorinchem en omstreken. Hoewel we niet de enige zijn in deze branche, zijn er diverse redenen waarom je juist voor ons zou moeten kiezen. Wij bieden professionele dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Met een uitgebreide voorraad aan containers hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zijn gedreven om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we individueel, of in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen!

 

Wat is de levertijd van een zand- en grondafval container in Gorinchem?

Als je vandaag een grondafval container bestelt bij Herwijnen Afvalcontainers, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd in Gorinchem. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de grondcontainers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden, want een passende container is onmisbaar voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

 

Advies nodig? Wij helpen graag!

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.