Skip to content

Grondafval container huren Leerdam

Ga je jouw tuin renoveren of opnieuw inrichten in Leerdam? Dan heb je waarschijnlijk een container nodig voor het grondafval. Herwijnen Afvalcontainers staat voor je klaar! Wij leveren onze containers binnen 24 uur in Leerdam. Je kunt eenvoudig en snel online en zand- en grondafval container huren tegen all-in tarieven. Onze huurprijzen zijn altijd inclusief btw. Kies je ervoor om een container bij Herwijnen Afvalcontainers te huren, dan kun je dankzij onze voordelen jouw geplande klus snel en eenvoudig realiseren. We staan klaar om te helpen bij jouw verbouwing of geplande klus!

Zand- en grondafval container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor Herwijnen Afvalcontainers in Leerdam

Bij Herwijnen leveren we afvalcontainers in de regio Zaltbommel en omstreken. Hoewel we niet de enige zijn in deze branche, zijn er diverse redenen waarom je juist voor ons zou moeten kiezen. Wij bieden professionele dienstverlening met een persoonlijke aanpak.

Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zijn gedreven om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we individueel, of in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kan altijd op ons rekenen!

 

Grondafval container huren bij Herwijnen Afvalcontainers

Bij Herwijnen Containers hebben we zand- en grondcontainers in diverse maten, van 3 m³ tot 15 m³, waardoor je eenvoudig jouw grondafval kunt afvoeren in Leerdam. Onze grondafval containers zijn geschikt voor het vervoeren van verschillende materialen, zoals zand, grond, klei en graszoden.

Het vinden van de perfecte container is bij Herwijnen Afvalcontainers in Leerdam geen probleem. Ons team staat klaar om je te helpen! Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Geen probleem, wij hebben containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën. Naast zand- en grondafval containers bieden wij namelijk ook de volgende typen containers aan in Leerdam:

 

Wat is de levertijd van een grondafval container in Leerdam?

Als je vandaag een zand- en grondafval container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt in Leerdam, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de grondcontainers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk onmisbaar voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus in Leerdam. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.