Skip to content

Houtafval container Gorinchem

Verzamel je binnenkort veel houtafval door een project dat je gaat uitvoeren in Gorinchem? Dan is het handig om een houtafval container voor de deur te hebben staan. Bij Herwijnen Afvalcontainers ben je aan het juiste adres. Met onze houtafval containers is het eenvoudig om je houtafval te laten transporteren. Is je container vol? Geen zorgen, want wij halen de container gratis op. In een paar simpele stappen kan je een houtafval container huren tegen all-in tarieven. Onze huurprijzen zijn inclusief BTW. Als je een container huurt bij Herwijnen Afvalcontainers, helpen we je graag bij het kiezen van de juiste container voor jouw geplande project of verbouwing.

houtafval container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Houtafval container huren in Gorinchem

Wil je een houtafval container huren in Gorinchem? Bij Herwijnen Afvalcontainers regelen wij dit snel en probleemloos voor je. Een houtafval container is geschikt voor verschillende soorten hout, zoals deuren, kozijnen, laminaat of verlijmd hout. Bij Herwijnen kan je een houtafval container in 3 m³ en 15 m³ huren. Dit doe je eenvoudig online via onze webshop. Wij staan klaar om jou te helpen met het vinden van de geschikte container voor jouw klus!

Heb je een container nodig voor diverse soorten afval? Geen zorgen, wij hebben containers beschikbaar voor een breed scala aan afvalcategorieën. Naast containers voor houtafval, bieden wij beschikken over verschillende typen containers. Voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden in huis kun je kiezen voor een bouw- en sloopafval container. Deze containers zijn perfect voor het afvoeren van materialen zoals hout, puin en oude inboedel. Als je voornamelijk grote items zoals meubels wilt weggooien, is een grofvuil container wellicht de beste keuze. 

Ben je bezig met renovaties die leiden tot puin, zoals bakstenen, beton of tegels, dan zijn onze schoon puincontainers de oplossing. Voor dakrenovaties bieden we speciale dakafval containers aan, waar je dakleer en isolatiemateriaal in mag doen. Voor groenafval, zoals takken, bladeren en grasmaaisel, bieden we snoeiafval containers aan. En als je tuinwerkzaamheden uitvoert waarbij veel grond vrijkomt, zoals het verleggen van je oprit, hebben we zand- en grondafval containers beschikbaar.

 

Waarom Herwijnen Containers?

Bij Herwijnen zijn wij professionals in het leveren van afvalcontainers in Gorinchem. Hoewel er meerdere aanbieders zijn in deze sector, zijn er meerdere redenen waarom je specifiek voor ons zou moeten kiezen. Onze unieke kracht ligt in het combineren van professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering. Met een uitgebreide voorraad aan containers hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, we denken met je mee en streven ernaar om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we individueel of in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen.

 

Wat is de levertijd van een houtafval container in Gorinchem?

Als je vandaag een houtafval container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou in Gorinchem bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de houtafval containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container bij je in Gorinchem op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

 

Wanneer halen wij de houtafval container op in Gorinchem?

Wanneer je een container bij ons huurt, ontvang je standaard 6 weken gratis huur. Is jouw container eerder vol? Dan kan je contact met ons opnemen, waarbij je het referentienummer van jouw container paraat houdt. Nu heb je twee opties: we halen alleen de volle container op, of we halen deze op en plaatsen direct een nieuwe, lege container voor je.

Heb je vragen over welk type container het meest geschikt is voor jouw specifieke soort afval? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.