Skip to content

Houtafval container Leerdam

Heb je binnenkort in Leerdam een container nodig om houtafval af te voeren voor je aanstaande klus of project? Bij Herwijnen Afvalcontainers staan we voor je klaar! Met onze houtafval containers wordt het eenvoudig om je houtafval te laten transporteren. Is je container vol? Geen zorgen, want wij halen de container gratis op. In een paar simpele stappen kan je een houtafval container huren tegen all-in tarieven. Onze huurprijzen zijn inclusief BTW. Als je een container huurt bij Herwijnen Afvalcontainers, helpen we je graag bij het kiezen van de juiste container voor jouw geplande project of verbouwing.

houtafval container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Houtafval container huren in Leerdam

Wil je binnenkort een houtafval container huren in Leerdam? Bij Herwijnen Afvalcontainers regelen wij dit snel en probleemloos voor je. Een houtafval container is geschikt voor verschillende soorten hout, zoals deuren, kozijnen, laminaat of verlijmd hout. Bij Herwijnen kan je een houtafval container in 3 m³ en 15 m³ huren. Wij staan klaar om jou te helpen met het vinden van de geschikte container voor jouw klus!

Heb je een container nodig voor diverse soorten afval? Geen zorgen, wij hebben containers beschikbaar voor een breed scala aan afvalcategorieën. Naast containers voor houtafval, bieden wij ook de volgende typen containers aan.  Voor al je klussen buitenshuis, zoals in je tuin, bieden we snoeiafval containers en zand- en grondcontainers aan. In snoeiafval containers kun je al je snoeiafval kwijt, zoals takken, bladeren en gras. In zand-en grondafval containers kun je al je grond, klei en tuinaarde kwijt. Naast verschillende soorten groenafval hebben we bouw- en sloopafval containers waar je al je sloopafval in kan storten, zoals metaal en je oude inboedel.

Voor je schoon puin hebben we speciale schoon puin containers waar je bakstenen, betonpuin en tegels in kan storten. Als je vooral groot afval hebt, is een grofvuil container de beste keuze voor jouw klus. Ten slotte bieden we voor verbouwingen aan je dak speciale dakafval containers aan waar je je dakleer, dakgrind en isolatiemateriaal in mag storten. 

 

De voordelen van Herwijnen Afvalcontainers 

Bij Herwijnen zijn wij professionals in het leveren van afvalcontainers in Leerdam. Hoewel er meerdere aanbieders zijn in deze sector, zijn er meerdere redenen waarom je specifiek voor ons zou moeten kiezen. Onze unieke kracht ligt in het combineren van professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering. Met een uitgebreide voorraad aan containers hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, we denken met je mee en streven ernaar om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we individueel of in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen.

 

Vandaag besteld, morgen bezorgd in Leerdam!

Als je vandaag een houtafval container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou in Leerdam bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de houtafval containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container bij je in Leerdam op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.