Skip to content

Schoon puin container
Den Bosch

Wanneer je van plan bent om je huis te verbouwen, muren af te breken of een ander project te starten waarbij veel puin vrijkomt, is het een puincontainer onmisbaar.

Bij Herwijnen Afvalcontainers bieden wij diverse containers aan, waaronder schoon puin containers, die ideaal zijn voor het afvoeren van al jouw puin in Den Bosch. Als je een container huurt bij ons, profiteer je van talloze voordelen! We beschikken over een uitgebreid assortiment met betaalbare containers waarin je jouw puin eenvoudig kunt afvoeren. Onze huurprijzen zijn inclusief btw en we hanteren all-in tarieven, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Met onze voordelen zorgen wij ervoor dat jouw klus in Den Bosch succesvol verloopt. Bestel eenvoudig online jouw container!

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Herwijnen Afvalcontainers: de beste keuze in Den Bosch

Als je vandaag een schoon puin container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd in ‘s Hertogenbosch. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de puincontainers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op in Den Bosch en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Bij Herwijnen zijn we experts in het leveren van afvalcontainers. Onze kracht ligt in het combineren van professionele service met een persoonlijke benadering. Met een breed assortiment aan containers houden we de communicatielijnen kort en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, we denken met je mee en streven ernaar om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we zowel individueel als in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen!

 

Schoon puin container huren in ‘s Hertogenbosch

Heb je een schoon puin container nodig in Den Bosch? Geen zorgen, wij regelen dat gemakkelijk voor je! In onze puincontainers kun je verschillende soorten afval kwijt, waaronder baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen, grind en natuursteen. We bieden puincontainers aan in diverse formaten, variërend van 3 kuub tot 15 kuub, zodat je voor elke klus, klein of groot, bij ons terecht kunt.

 

Container huren in Den Bosch

Heb je een container in Den Bosch nodig voor andere afvalsoorten? Geen probleem, wij hebben containers beschikbaar voor veel verschillende afvalsoorten. Naast schoon puin containers bieden wij ook bouw- en sloopafval containers aan die ideaal zijn voor materialen zoals hout, metaal en oude inboedel. Verder hebben wij ook snoeiafval containers die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals takken, bladeren en gras. Specifiek voor verschillende soorten hout is er de houtafval container, terwijl zand- en grondafval containers geschikt zijn voor grond, tuinaarde en zand. Dakafval containers zijn ontworpen voor dakleer, dakgrind en isolatiemateriaal, en grofvuil containers zijn ideaal voor groot afval zoals wasmachines, banken en keukenbladen.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.