Skip to content

Schoon puin container Gorinchem

Ga je jouw huis verbouwen, muren afbreken of heb je een ander project op de planning staan waar veel puin vrijkomt, dan heb je behoefte aan een puin container.

Bij Herwijnen Afvalcontainers bieden wij diverse containers aan, waaronder schoon puin containers, die ideaal zijn voor het afvoeren van al jouw puin in Gorinchem. Als je een container huurt bij ons, profiteer je van talloze voordelen! We beschikken over een uitgebreid assortiment met betaalbare containers waarin je jouw puin eenvoudig kunt afvoeren. Onze huurprijzen zijn inclusief btw en we hanteren all-in tarieven, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Met onze voordelen zorgen wij ervoor dat jouw klus in Gorinchem succesvol verloopt. Bestel eenvoudig online jouw container!

schoon puin container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Schoon puin container huren bij Herwijnen in Gorinchem

Een puincontainer nodig in Gorinchem? Dat kunnen wij makkelijk voor je regelen! Wij bieden de puincontainers aan in verschillende formaten, variëren van 3 m³ tot 15 m³. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor jouw geplande klus.In een puincontainer kan je de volgende afvalsoorten kwijt: baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen, grind en natuursteen. 

Heb je een container in Gorinchem nodig voor andere afvalsoorten? Geen probleem, wij hebben containers beschikbaar voor veel verschillende afvalsoorten. Naast schoon puin containers bieden wij ook bouw- en sloopafval container aan die ideaal zijn voor materialen zoals hout, metaal en oude inboedel. Verder hebben wij ook snoeiafval containers die geschikt zijn voor afvalsoorten zoals takken, bladeren en gras. Specifiek voor verschillende soorten hout is er de houtafval container, terwijl zand- en grondafval containers geschikt zijn voor grond, tuinaarde en zand. Dakafval containers zijn ontworpen voor dakleer, dakgrind en isolatiemateriaal, en grofvuil containers zijn ideaal voor groot afval zoals wasmachines, banken en keukenbladen.

 

Container huren bij Herwijnen Containers in Gorinchem

Bij Herwijnen zijn we experts in het leveren van afvalcontainers in de regio Gorinchem en omgeving. Hoewel we niet de enigen zijn in deze sector, zijn er verschillende redenen waarom je voor ons zou kunnen kiezen. Onze kracht ligt in het combineren van professionele service met een persoonlijke benadering. Met een breed assortiment aan containers houden we de communicatielijnen kort en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, we denken met je mee en streven ernaar om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we zowel individueel als in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen!

 

Snelle containerlevering in Gorinchem

Als je vandaag een schoon puin container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd in Gorinchem. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de puincontainers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op in Gorinchem en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.