Skip to content
afvalcontainer 10m3 gesloten
Afvalcontainer 10m³ gesloten

Afvalcontainer 10m³ gesloten

Afmetingen: L: 352cm B: 173cm H: 145cm
Een gesloten 10m³ afvalcontainer is een perfecte container voor grote verbouwingen, opruimingen of andere klussen. Deze container bieden we aan voor onderstaande verschillende afvalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan betonblokken, hout, metaal, tegelwerk, keukenblokken, douchebakken, kunststof kozijnen etc. Het afval wordt naderhand op locatie bij de afvalverwerker gesorteerd en gerecycled.

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Clear

Je kunt maximaal m³ bij bestellen

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Clear

Je kunt maximaal m³ bij bestellen

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Wel toegestaan
Niet toegestaan
Wel toegestaan
Niet toegestaan
Wel toegestaan
Niet toegestaan
Wel toegestaan
Niet toegestaan
Wel toegestaan
Niet toegestaan
Wel toegestaan
Niet toegestaan
Wel toegestaan
Niet toegestaan
Wel toegestaan
Niet toegestaan
Mogelijke extra kosten

Afvalcontainer 10m³ gesloten

Heb je een grote verbouwing of klus op de planning staan waar bouwafval, grofvuil, houtafval, snoeiafval of dakafval vrij komt? Dan is een gesloten afvalcontainer van 10m³ een ideale keuze. Deze container heeft een afmeting van 352 cm (lengte) x 173 cm (breedte) x 145 cm (hoogte). Klik hierboven op een afvalsoort om te zien wat er wel en niet is toegestaan in elke type afvalcontainer. 

Let op! Indien de container gevuld is met niet-toegestane afvalstoffen, worden extra kosten in rekening gebracht. Bovenstaand vind je een overzicht van de mogelijke extra kosten.

Bij ons kun je kiezen uit diverse containerformaten voor verschillende soorten afval. Op werkdagen zorgen wij ervoor dat de container binnen 24 uur bij jou thuis wordt geleverd. Wij hanteren all-in tarieven, wat betekent dat het plaatsen en ophalen van de container kosteloos door ons wordt verzorgd. Bovendien nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het afvoeren en verwerken van het afval op ons, zodat jij moeiteloos en snel aan de slag kunt met je klus.

 

Afvalcontainer 10m³ huren

Ben je benieuwd of het huren van een gesloten 10 kuub container geschikt is voor je geplande klus? Of heb je advies nodig over welke container je nodig hebt voor een specifiek type afval? We zijn er om te helpen! Neem gerust contact met ons op voor vragen. Je kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0418 63 22 67, ons e-mailadres of het contactformulier. We staan klaar om jouw geplande klus gemakkelijk te maken!

 

Levering afvalcontainer

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken in de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen. Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur. 

Als je container vol is, neem dan contact met ons op en zorg ervoor dat je het referentienummer van jouw container bij de hand hebt. Je hebt nu twee opties: we halen alleen de volle container op, of we halen deze op en plaatsen direct een nieuwe, lege container. Bij het ophalen nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor de verwerking en afvoer van jouw afval. Het afval wordt ter plaatse bij de afvalverwerker gesorteerd en gerecycled.

 

Aanwezigheid bij plaatsing afvalcontainer

Het is niet nodig om aanwezig te zijn bij het plaatsen van de 10 kuub container. Als je de plek waar de container geplaatst moet worden duidelijk aangeeft, zullen wij hem daar zo dicht mogelijk bij neerzetten. Afzetlint of pylonen kunnen helpen bij het aangeven van de exacte locatie, zodat niets in de weg staat. Het is handig als je jouw telefoonnummer doorgeeft, zodat we bij onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken. 

 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.