Skip to content

Over ons

Wij staan voor u klaar!

Wij zijn Herwijnen Afvalcontainers, een jong en gedreven familiebedrijf in Zaltbommel. We staan al jarenlang bekend als dé betrouwbare partner voor containerdiensten in de omgeving. Met onze opvallende gele containers voor alle verschillende afvalsoorten, leveren wij professionele dienstverlening en kwaliteit. In combinatie met onze persoonlijke service, kan je altijd op ons rekenen!

over ons
container huren

Onze service voor iedere klus

Bij Herwijnen beschikken we over een ruime voorraad aan containers in verschillende soorten en maten. Groot, klein, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, grofvuil, hout of dakafval: bij ons vind je het allemaal. We komen afspraken na en zetten als dat nodig is graag een stapje extra voor je. Door onze korte lijnen zijn we goed bereikbaar en is onze service altijd persoonlijk en vertrouwd. We zijn gevestigd in Zaltbommel en hanteren dan ook een werkgebied van 50 km rondom de gemeente Zaltbommel.

Containers voor particulier en zakelijk gebruik

Naast dat je als particulier containers kan bestellen, is het ook mogelijk om containers voor zakelijk gebruik te bestellen. Wij bieden de mogelijkheid om containers te bestellen die perfect aansluiten op jouw professionele behoeften. Of je nu een bouwbedrijf runt, een hoveniersbedrijf hebt of een zakelijk project beheert, wij hebben de geschikte containers voor je beschikbaar. 

Ongeacht of je als particulier of zakelijke partner bij ons komt, wij staan klaar om aan al jouw container vereisten te voldoen. Of het nu gaat om een enkele container voor een verbouwing of het leveren van grotere aantallen containers aan onze zakelijke partners. Wat we ook voor je doen, wij doen er altijd alles aan om je containers op tijd en volgens afspraak te leveren. Laat dat maar aan ons over!

herwijnen afvalcontainers

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.