Skip to content

Contact

Wij staan voor je klaar!

Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak en denken graag met je mee, zodat je de juiste container ontvangt voor jouw specifieke klus. Heb je vragen of heb je advies nodig? Kijk dan of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of vul het contactformulier in. Natuurlijk staan we ook altijd klaar om jouw vragen telefonisch of via de mail te beantwoorden. Wij helpen graag!

  Contactgegevens

  Unieweg 4
  5301 KS Zaltbommel
  0418 63 22 67
  info@herwijnenafvalcontainers.nl
  Kvk-nr: 864641217

  Veelgestelde vragen

  Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

  Veelgestelde vragen

  Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

  Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

  Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


  Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

  Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.