Skip to content

Container huren Zaltbommel

Zaltbommel, gelegen in provincie Gelderland, telt meer dan 30.000 inwoners. Dat betekent dat er veel mensen zijn die een container nodig hebben voor een klus.

Heb je binnenkort een container in Zaltbommel nodig? Dan ben je bij Herwijnen Afvalcontainers aan het juiste adres! Of je nu een verbouwing, verhuizing of andere klus op de planning hebt staan; wij hebben voor iedere klus een container beschikbaar. Door slechts enkele stappen te doorlopen kun je bij ons eenvoudig en transparant een container huren tegen all-in prijzen. Bovendien nemen wij de verwerking en afvoer van jouw verzamelde afval voor onze rekening. Jouw klus snel en efficiënt laten slagen, dat is ons doel. Bestel vandaag nog jouw afvalcontainer en dan wordt deze morgen al bij jou in Zaltbommel geleverd!

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Container bestellen in Zaltbommel

Heb je binnenkort een container nodig in Zaltbommel? Bij Herwijnen Afvalcontainers regelen wij dit snel en probleemloos voor je. Ons ruime assortiment biedt containers aan voor diverse afvalsoorten, variërend in grootte van 3 m³ tot 15 m³. De perfecte container vinden is bij ons geen probleem. Wij hebben afvalcontainers beschikbaar voor de volgende afvalsoorten:

Als je een container bij ons huurt, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur. 

 

Waarom een container huren bij Herwijnen Afvalcontainers?

Bij Herwijnen Afvalcontainers zijn we gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers in Zaltbommel. Wij vinden het belangrijk om professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering te combineren. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende klus of specifieke vraag, wij denken met je mee en zetten ons in om je optimaal van dienst te zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en op ons kun je altijd rekenen!

 

 

Wat is de levertijd van een container in Zaltbommel?

Wil je morgen al een container van Herwijnen Afvalcontainers in Zaltbommel voor de deur hebben staan? Dat is geen probleem! Als je vandaag bestelt, garanderen we dat de container morgen al bij je wordt bezorgd. We kunnen zelfs vandaag nog je container plaatsen als je voor 12:00 uur bestelt! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval.

 

 

Wanneer word de container opgehaald?

Wanneer jouw container vol is, bel je ons. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op en plaatsen direct een nieuwe, lege container. Dit is ideaal wanneer je container vol is , maar je nog niet klaar bent met de klus.

Heb je vragen over welk type container het meest geschikt is voor jouw specifieke soort afval? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers in Zaltbommel!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Herwijnen Afvalcontainers is gevestigd in Zaltbommel. Wij leveren de containers daarom binnen 24 uur in Zaltbommel op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus in Zaltbommel? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op in Zaltbommel of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.
Wij verzorgen in beide gevallen de verwerking van het afval. Dit is bij de prijs inbegrepen. 

Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Ja, maar hiervoor heb je in de meeste gevallen een vergunning van de gemeente nodig. Wij kunnen de container 24 uur na ontvangst van je bestelling leveren, maar houd er rekening mee dat de vergunningsprocedure bij de gemeente in Zaltbommel langer kan duren, dus vraag deze op tijd aan.

Nee, wij voeren geen asbest af. Voor asbestafval verwijzen wij u door naar één van onze collega’s in de regio.