Skip to content

Container huren Waardenburg

Ga je binnenkort verbouwen, verhuizen of heb je voor een andere klus een container in Waardenburg nodig? Herwijnen Afvalcontainers kan jou hierbij helpen! Wij hebben voor iedere klus een container beschikbaar. Door slechts enkele stappen te doorlopen kun je bij ons eenvoudig en transparant een container huren tegen all-in prijzen, inclusief BTW. Bovendien nemen wij de verwerking en afvoer van jouw verzamelde afval voor onze rekening. Jouw klus snel en efficiënt laten slagen, dat is ons doel. Bestel vandaag nog jouw afvalcontainer en dan wordt deze morgen al bij jou in Waardenburg geleverd!

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Container huren in Waardenburg 

Heb je binnenkort een container nodig in Waardenburg? Bij Herwijnen Afvalcontainers regelen wij dit snel en probleemloos voor je. Ons ruime assortiment biedt containers aan voor diverse afvalsoorten, variërend in grootte van 3 m³ tot 15 m³. De perfecte container vinden is bij ons geen probleem. Wij hebben afvalcontainers beschikbaar voor de volgende afvalsoorten:

Of je nu aan het verbouwen bent, de tuin aan het opknappen bent, of gewoon een grote schoonmaak houdt, wij hebben de juiste container voor jouw specifieke behoeften. Onze service is snel, betrouwbaar en klantgericht. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen voor de rest!

 

Waarom een container huren bij Herwijnen Afvalcontainers?

Herwijnen Afvalcontainers is de plek om een afvalcontainer te huren! Waarom? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers in Waardenburg. Wij vinden het belangrijk om professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering te combineren. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende klus of specifieke vraag, wij denken met je mee en zetten ons in om je optimaal van dienst te zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en op ons kun je altijd rekenen!

 

Wat is de levertijd voor een container in Waardenburg?

Als je vandaag een container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou in Waardenburg bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

 

Wanneer halen wij de container op?

Wanneer je een container bij ons huurt, ontvang je standaard 6 weken gratis huur. Is jouw container eerder vol? Dan kan je contact met ons opnemen, waarbij je het referentienummer van jouw container paraat houdt. Nu heb je twee opties: we halen alleen de volle container op, of we halen deze op en plaatsen direct een nieuwe, lege container voor je.

Heb je vragen over welk type container het meest geschikt is voor jouw specifieke soort afval? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.