Skip to content

Container huren in Rosmalen

Ben je binnenkort van plan te verbouwen, te verhuizen of heb je een andere klus waarvoor je een container nodig hebt in Rosmalen? Bij Herwijnen Afvalcontainers ben je aan het juiste adres! Wij hebben voor elke klus een geschikte container beschikbaar. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je bij ons transparant en gemakkelijk een container huren tegen all-in prijzen, inclusief BTW. Bovendien nemen wij de verwerking en afvoer van jouw afval voor onze rekening. Ons doel is om jouw klus snel en efficiënt te laten slagen. Bestel vandaag nog jouw afvalcontainer en deze wordt morgen al bij jou in Rosmalen geleverd!

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Container huren in Rosmalen bij Herwijnen Afvalcontainers

Bij Herwijnen Afvalcontainers in Rosmalen bieden we een snelle en probleemloze containerverhuur service. Ons assortiment omvat containers voor diverse soorten afval, met formaten van 3 kuub tot 15 kuub. Of je nu bouw- en sloopafval, grofvuil, houtafval, gemengd puin, groenafval of grondafval wil afvoeren met jouw klus, wij hebben de juiste container voor je. 

 

Welke container heb ik nodig?

Welke container je nodig hebt is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen en voor verschillende afvalsoorten. 

Voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden in huis kun je kiezen voor een bouw- en sloopafval container. Deze containers zijn perfect voor het afvoeren van materialen zoals hout, puin en oude inboedel. Als je voornamelijk grote items zoals meubels wilt weggooien, is een grofvuil container wellicht de beste keuze. Heb je vooral houtafval, zoals planken of pallets? Dan hebben we speciale houtafval containers beschikbaar.

Als je bezig bent met renovaties die leiden tot puin, zoals bakstenen, beton of tegels, zijn onze schoon puincontainers de oplossing. Voor dakrenovaties bieden we speciale dakafval containers aan, waar je dakleer en isolatiemateriaal in mag doen. Voor groenafval, zoals takken, bladeren en grasmaaisel, bieden we snoeiafval containers aan. En als je tuinwerkzaamheden uitvoert waarbij veel grond vrijkomt, zoals het verleggen van je oprit, hebben we zand- en grondafval containers beschikbaar.

 

Waarom kiezen voor Herwijnen Afvalcontainers?

Waarom zou je voor Herwijnen Afvalcontainers kiezen? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van afvalcontainers in Rosmalen. Wij vinden het belangrijk om professionele dienstverlening te combineren met een persoonlijke benadering. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu om een dringende klus gaat of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zetten ons in om je optimaal van dienst te zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen!

 

Wat is de levertijd van een container in Rosmalen?

Als je vandaag een container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, wordt deze morgen al bij jou in Rosmalen bezorgd. Bestel je zelfs voor 12 uur ‘s middags? Dan kunnen we vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met onze containers wordt jouw klus zonder twijfel een groot succes, omdat een passende container essentieel is voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten en wij halen de container voor je op en verzorgen de verwerking van het afval.

 

Wanneer halen wij de container op?

Als je een container bij ons huurt, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur. Is je container al eerder vol? Dan bel je ons. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op en plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Heb je vragen over welk type container het meest geschikt is voor jouw specifieke soort afval? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Bij Herwijnen Afvalcontainers staan we voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.