Skip to content

Container ophalen

Vul het onderstaande formulier in

  Ophaaldatum:

  Informatie voor het ophalen van je container

  Moet de container weer opgehaald worden? Vul dan eenvoudig het formulier in om de ophaling aan te vragen. 

  Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

  Dit is niet nodig als de plek waar de container geplaatst moet worden duidelijk is aangegeven, zullen wij hem daar zo dicht mogelijk neerzetten. Afzetlint of pylonen kunnen helpen bij het aangeven van de exacte locatie, zodat er geen obstakels in de weg staan.

  Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

  Ja, maar een vergunning van de gemeente is in sommige gevallen vereist voor de plaatsing van de container. Wij zorgen voor levering binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling. Houd er rekening mee dat de vergunningsprocedure bij de gemeente wat langer kan duren, dus vraag deze tijdig aan.

  Je kunt je bestelling op elk moment annuleren, zolang de container nog niet is geplaatst of de chauffeur nog niet onderweg is, is dit kosteloos. Als de container al is geplaatst of de chauffeur al onderweg is, dan worden annuleringskosten in rekening gebracht: €105,00 (incl. BTW) voor containers tussen 3 en 10 m³. Deze kosten zullen worden afgetrokken van het reeds betaalde bedrag en het resterende bedrag zal worden terugbetaald. Als je de container wilt annuleren, kun je ons bellen op: 026-3118313.