Skip to content

Container huren Kerkdriel

Ga je binnenkort verbouwen, verhuizen of heb je voor een andere klus een container in Kerkdriel nodig? Herwijnen Afvalcontainers helpt je hierbij! Wij hebben voor iedere klus een container beschikbaar. Door slechts enkele stappen te doorlopen kun je bij ons eenvoudig en transparant een container huren tegen all-in prijzen, inclusief BTW. Bovendien nemen wij de verwerking en afvoer van jouw verzamelde afval voor onze rekening. Jouw klus snel en efficiënt laten slagen, dat is ons doel. Bestel vandaag nog jouw afvalcontainer en dan wordt deze morgen al bij jou in Kerkdriel geleverd!

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Container huren bij Herwijnen Afvalcontainers 

Heb je binnenkort een container nodig in Kerkdriel? Bij Herwijnen Afvalcontainers regelen wij dit snel en probleemloos voor je. Ons ruime assortiment biedt containers aan voor diverse afvalsoorten, variërend in grootte van 3 m³ tot 15 m³. De perfecte container vinden is bij ons geen probleem. Wij hebben afvalcontainers beschikbaar voor de volgende afvalsoorten:

 

Of je nu aan het verbouwen bent, de tuin aan het opknappen bent, of gewoon een grote schoonmaak houdt, wij hebben de juiste container voor jouw specifieke behoeften. Onze service is snel, betrouwbaar en klantgericht. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen voor de rest!

Waarom kiezen voor Herwijnen Afvalcontainers?

Bij Herwijnen Afvalcontainers ben je aan het juiste adres om een afvalcontainer te huren in Kerkdriel! Waarom? Ons streven is om professionele service te bieden met een persoonlijke aanpak. Met een breed assortiment aan containers, houden we de communicatielijnen kort en staan we altijd paraat. Of het nu om een spoedklus gaat of een specifieke vraag, we denken met je mee en zetten ons volledig in om je van dienst te zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kunt altijd op ons rekenen!

 

Vandaag besteld, morgen geleverd in Kerkdriel!

Als je vandaag een container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou in Kerkdriel bezorgd. We kunnen zelfs vandaag nog je container plaatsen als je voor 12:00 uur bestelt! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Wanneer halen wij de container op?

Bij Herwijnen Afvalcontainer bieden wij altijd 6 weken gratis huur aan als je een container bestelt. Wanneer jouw container eerder vol is, bel je ons. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op en plaatsen direct een nieuwe, lege container. Dit is ideaal wanneer je container vol is , maar je nog niet klaar bent met de klus.

Heb je vragen over welk type container het meest geschikt is voor jouw specifieke soort afval? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.