Skip to content

Grofvuil container Boxtel

Ben je van plan om binnenkort te gaan verbouwen of heb je voor een andere klus een container in Boxtel nodig voor grofvuil? Herwijnen Afvalcontainers staat voor je klaar! Je kunt eenvoudig en snel een grofvuil container huren door een aantal stappen te volgen. Onze huurprijzen zijn altijd inclusief BTW. Als je ervoor kiest om je container bij Herwijnen Afvalcontainers te huren, dan kun je dankzij onze voordelen jouw geplande klus gemakkelijk uitvoeren. We staan klaar om te helpen bij jouw verbouwing of geplande klus in Boxtel!

grofvuil container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Grofvuil container huren Boxtel

Heb je een container nodig in Boxtel, maar weet je niet welke container geschikt is? Een grofvuil container is geschikt voor gemengd afval. Denk hierbij aan oude inboedel, zoals kasten, banken, bedden en keukenonderdelen. Daarnaast is een grofvuil container ook geschikt voor glaswerk, hout, potten, pannen, staal en aardewerk. Wij leveren containers in diverse maten, van 3 m³ tot 15 m³, waarmee je makkelijk jouw grofvuil kan afvoeren.

Het vinden van de juiste container is bij Herwijnen Afvalcontainers geen probleem. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw project! Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Wij hebben containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën. Naast grofvuil containers bieden wij ook de volgende typen containers aan in Boxtel:

 

Waarom een container huren bij Herwijnen Afvalcontainers?

Herwijnen Afvalcontainers is dé plek om een grofvuil container te huren in Boxtel. Waarom? Wij zijn deskundig in het leveren van containers en het verwerken van afval. Wij vinden het belangrijk om professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering te combineren. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende klus of specifieke vraag, wij denken met je mee en zetten ons in om je optimaal van dienst te zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en op ons kun je altijd rekenen!

 

Vandaag besteld, morgen geleverd in Boxtel

Als je vandaag een grofvuil container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd in Boxtel. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met een container van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

 

Extra voordelen en service

Bij Herwijnen Afvalcontainers bieden we niet alleen snelheid en betrouwbaarheid, maar ook extra voordelen die jouw klus nog beter maken. Zo zorgen wij voor een milieuvriendelijke verwerking van al het afval en bieden we flexibele huurperiodes aan. Heb je onverwacht langer een container nodig of ben je juist sneller klaar dan gedacht? Geen probleem, wij passen de huurperiode zonder gedoe aan. Bovendien geven wij graag advies over het juiste type container voor jouw specifieke situatie, zodat je altijd de beste keuze maakt.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.