Skip to content

Grofvuil container

Ga je klussen, verhuizen of heb je voor een ander project waar veel afval vrijkomt een grofvuil container nodig?  Bij Herwijnen Containers hebben we een groot assortiment aan containers. Door slechts enkele stappen te volgen kun je eenvoudig en snel een grofvuil container huren tegen all-in tarieven. Kies je ervoor om een container bij Herwijnen Afvalcontainers te huren, dan kun je dankzij onze voordelen jouw geplande klus snel en eenvoudig realiseren. We staan klaar om te helpen bij jouw verbouwing of geplande klus!

grofvuil container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een grofvuil container?

Gemengd afval kan je makkelijk afvoeren in een grofvuil container.  Denk hierbij aan oude inboedel, zoals kasten, banken, bedden en keukenonderdelen. Daarnaast is een grofvuil container ook geschikt voor glaswerk, hout, potten, pannen, staal en aardewerk. Bij ons vind je containers in diverse maten, van 3 m³ tot 15 m³, waarmee je makkelijk jouw afval kan afvoeren.

Het vinden van de juiste container is bij Herwijnen Afvalcontainers geen probleem. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw project! Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Geen enkel probleem, wij hebben containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën. Naast grofvuil containers bieden wij ook de volgende typen containers aan:

 

Waarom Herwijnen Afvalcontainers?

Bij Herwijnen zijn we gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers in de regio Zaltbommel. Hoewel er andere spelers zijn in deze sector, zijn er verschillende redenen waarom je specifiek voor ons zou moeten kiezen. Onze unieke kracht ligt in het combineren van professionele service met een persoonlijke benadering. Met een breed assortiment aan containers, houden we de communicatielijnen kort en zijn we altijd beschikbaar. Of het nu gaat om een spoedklus of een specifieke vraag, we denken met je mee en streven ernaar om je uitstekend van dienst te zijn. Dit doen we zelfstandig, of in samenwerking met onze vertrouwde partners in de branche. Bij ons geldt: een afspraak is een afspraak en je kunt altijd op ons rekenen!

 

Welk hoeveelheid kuub container heb ik nodig?

Welk formaat container je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid afval die je gaat verzamelen. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze:

  • Maak een schatting van de hoeveelheid afval met behulp van de volgende formule: lengte x breedte x hoogte = aantal m3
  • Soms kan het efficiënter zijn om meerdere kleine containers te gebruiken in plaats van één grote, vooral als je verschillende soorten afval hebt
  • Denk na over waar je de container wil laten plaatsen. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor de container en dat de locatie bereikbaar is voor de vrachtwagen.

 

Wat is de levertijd van grofvuil containers?

Als je vandaag een grofvuil container bestelt bij Herwijnen Afvalcontainers, wordt deze morgen al bij jou afgeleverd. Plaats je bestelling voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs nog vandaag de container bij je plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met onze grofvuil containers ben je verzekerd van succes, want een geschikte container is essentieel voor het efficiënt scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten en wij halen hem voor je op, inclusief de verwerking van het afval.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.