Skip to content

Zand- en grondafval container huren

Ben je van plan om binnenkort je tuin te renoveren of opnieuw in te richten en heb je een container nodig om je zand- en grondafval in kwijt te kunnen? Op onze website kun je eenvoudig een grondafval container huren. Door slechts een paar stappen te doorlopen kun je tegen all-in tarieven een grondafval container huren, waarbij de huurprijzen inclusief BTW zijn. Zit je container vol? Geen zorgen, wij komen deze gratis ophalen. Kies je voor een containerverhuur bij Herwijnen Afvalcontainers, dan staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte container voor jouw geplande project!

Zand- en grondafval container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Zand- en grondafval container bij Herwijnen Afvalcontainers

Heb je binnenkort een zand- en grondafval container nodig, omdat je in de tuin aan de slag gaat? Bij Herwijnen Afvalcontainers regelen wij dit snel en probleemloos voor je. Een zand- en grondafval container is geschikt voor afvalsoorten als tuinaarde, grond, zand, veen, klei en grasmatten. Bij Herwijnen kan je een zand- en grondafval container container in 3 m³ en 6 m³ huren. Wij staan klaar om jou te helpen met het vinden van de geschikte container voor jouw klus!

Heb je een container nodig voor andere afvalsoorten? Geen probleem, wij hebben containers beschikbaar voor veel verschillende afvalsoorten. Naast zand- en grondafval containers bieden wij ook de volgende containers aan:

 

Waarom Herwijnen Afvalcontainers?

Bij Herwijnen zijn we gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers in de regio Zaltbommel en omstreken. Hoewel we niet de enige zijn in deze branche, zijn er diverse redenen waarom je juist voor ons zou moeten kiezen. Onze onderscheidende factor ligt bij het samenvoegen van professionele dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zijn gedreven om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we individueel, of in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kan altijd op ons rekenen!

 

Vandaag besteld, morgen in huis!

Als je vandaag een zand- en grondafval container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met de zand- en grondafval containers van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.