Skip to content

Snoeiafval container huren

Ben je druk bezig in je tuin en heb je veel snoeiafval dat je moet afvoeren? Dan is Herwijnen Afvalcontainers de ideale keuze voor jou. Met onze containers wordt het gemakkelijk om je tuinafval te vervoeren. Door slechts enkele stappen te volgen, kun je bij ons tegen all-in tarieven een snoeiafval container huren, waarbij de huurprijzen inclusief BTW zijn. Raakt je container vol? Geen zorgen, wij halen de container kosteloos op. Als je een container huurt bij Herwijnen Afvalcontainers, staan we klaar om je te helpen bij het selecteren van de geschikte container voor jouw geplande klus!

Snoeiafval container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Snoeiafval container bij Herwijnen Containers

Met een snoeiafval container is het gemakkelijk om jouw tuinafval af te voeren als je in de tuin aan de slag gaat. Maar wat valt er precies onder snoeiafval? In een snoeiafval container kan je afval zoals takken, bladeren, gras, bomen en groenafval kwijt. We bieden containers aan in verschillende formaten, variërend van 3 m³ tot 15 m³. De geschikte container vinden is bij ons geen probleem. Bij Herwijnen Containers staan we klaar om je te helpen!

Heb je een container nodig voor andere afvalsoorten? Geen probleem, wij hebben verschillende containers beschikbaar voor andere afvalsoorten. Naast snoeiafval containers bieden wij ook de volgende containers aan:

 

Waarom Herwijnen AfvalContainers?

Voor het huren van een snoeiafval container of een andere container ben je bij Herwijnen Afvalcontainers absoluut aan het juiste adres! Waarom? Bij Herwijnen Afvalcontainers hebben we een divers en goed assortiment aan containers waarvoor je geen borg betaalt. Bij ons staat helderheid centraal en dat voeren we ook door in onze werkwijze. Je weet daarom altijd wat je van ons kan verwachten. De prijzen voor de containers zijn allemaal all-inclusive. Dat betekent dat wij de containers gratis komen brengen, plaatsen en ophalen. Bij het ophalen zorgen wij ook voor de verwerking en afvoer van jouw afval. 

 

Vandaag besteld, morgen in huis!

Als je vandaag een snoeiafval container bij Herwijnen Afvalcontainers bestelt, dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd. Bestel je voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs vandaag nog je container plaatsen! Zo kun je snel aan de slag met je project. Met een snoeiafval container van Herwijnen Afvalcontainers zal jouw klus zonder twijfel een groot succes worden. Een passende container is namelijk belangrijk voor het scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan halen wij de container voor je op en verzorgen wij de verwerking van het afval.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen over
snoeiafval containers

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

In een snoeiafval container zijn de volgende afvalsoorten wel toegestaan:

 • Takken
 • Snoeiafval
 • Bladeren
 • Grasmaaisel

In een snoeiafval zijn de volgende afvalsoorten niet toegestaan:

 • Bielzen
 • Grond en tuinaarde
 • Zand
 • Graszoden
 • Japanse duizendknoop (plantensoort)

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.
Wij verzorgen in beide gevallen de verwerking van het afval. Dit is bij de prijs inbegrepen. 

Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

De kosten van een snoeiafval container zijn bij ons als volgt: 

 • Afvalcontainer 3 kuub: €170
 • Afvalcontainer 6 kuub: €200
 • Afvalcontainer 10 kuub: €250
 • Afvalcontainer 10 kuub gesloten: €250
 • Afvalcontainer 15 kuub: €460

Deze kosten zijn allemaal inclusief 21% btw, 6 weken huur, afvalverwerking en bezorgen & ophalen.

Huur je een container bij Herwijnen Afvalcontainers, dan krijg je standaard 6 weken gratis huur.