Skip to content

Grofvuil container Geldermalsen

Ben je van plan te verbouwen, te verhuizen of heb je een grofvuil container nodig voor een ander project in Geldermalsen? Bij Herwijnen Containers bieden we een breed scala aan containers. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je snel en gemakkelijk een grofvuil container huren tegen all-in tarieven. Door te kiezen voor een container van Herwijnen Afvalcontainers profiteer je van onze voordelen, waardoor je jouw geplande klus snel en efficiënt kunt uitvoeren. We zijn er om te helpen bij jouw verbouwing of project in Geldermalsen!

container huren
Afmetingen: L 220 x
 B 170 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 100 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 360 x
 B 181 x
 H 206 cmTotaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 352 x
 B 173 x
 H 145 cm

Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw
Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Eenvoudig bestellen in 3 simpele stappen

Afmetingen: L 600 x
 B 230 x
 H 110 cm


Totaalprijs: Kies eerst je afvalsoort
All-in prijs incl. 21% btw

Rolcontainer nodig?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte voor een rolcontainer aan via onze website. We sturen een offerte met passend voorstel op basis van je specifieke behoeften.

Waarom Herwijnen Afvalcontainers?

Bij Herwijnen zijn we gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers in de regio Zaltbommel en omstreken. Hoewel we niet de enige zijn in deze branche, zijn er diverse redenen waarom je juist voor ons zou moeten kiezen. Onze onderscheidende factor ligt bij het samenvoegen van professionele dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Met een uitgebreide voorraad aan containers, hanteren we korte communicatielijnen en staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een dringende opdracht of een specifieke vraag, wij denken met je mee en zijn gedreven om je optimaal van dienst te zijn. Dit doen we individueel, of in samenwerking met onze betrouwbare partners in de branche. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en je kan altijd op ons rekenen!

 

Slopen of verbouwen in Geldermalsen? Huur een grofvuil container!

Ben je op zoek naar een container in Geldermalsen, maar weet je niet welke het meest geschikt is? Een grofvuil container is perfect voor gemengd afval, zoals oude inboedel, waaronder kasten, banken, bedden en keukenonderdelen. Daarnaast is deze container ook geschikt voor glaswerk, hout, potten, pannen, staal en aardewerk. Bij ons vind je containers in verschillende maten, variërend van 3 m³ tot 15 m³, waarmee je eenvoudig jouw grofvuil kunt afvoeren.

Het vinden van de juiste container is bij Herwijnen Afvalcontainers geen probleem. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw project! Heb je een container nodig voor andere soorten afval? Wij hebben containers beschikbaar voor diverse afvalcategorieën. Naast grofvuil containers bieden wij ook de volgende typen containers aan in Geldermalsen:

 

Vandaag besteld, morgen geleverd in Geldermalsen

Indien je vandaag een grofvuil container bestelt bij Herwijnen Afvalcontainers, wordt deze al de volgende dag bij jou in Geldermalsen afgeleverd. Plaats je een bestelling voor 12 uur? Dan kunnen we zelfs nog dezelfde dag de container bij je plaatsen! Zo kun je direct aan de slag met je project. Met een container van Herwijnen Afvalcontainers wordt jouw klus ongetwijfeld een succes, aangezien een geschikte container essentieel is voor het correct scheiden van afval. Is je container vol? Laat het ons weten, dan komen we de container ophalen en zorgen we voor de afvalverwerking.

Heb je vragen? Of wil je advies krijgen over de beste container voor jouw klus? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31(0)418 63 22 67, ons e-mailadres of het handige contactformulier. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij jouw geplande klus. Kies voor zekerheid, kies voor Herwijnen Afvalcontainers!

Veelgestelde vragen

Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wij leveren de container binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de voorkeur van het gewenste levermoment aangeven in tijdsblokken voor de ochtend of de middag. Als je vandaag bestelt, wordt de container de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van de zon- en feestdagen.

Dat is helemaal afhankelijk van jouw klus. Wij bieden containers in verschillende afmetingen, voor puin, tuinafval, grond, bouwafval, hout en dakafval. Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust, we adviseren je graag.

Wanneer jouw container vol is, kan je ons bellen. Houd hierbij het referentienummer van jouw container bij de hand. Je hebt nu twee keuzes: wij halen de container alleen bij je op of we halen deze bij je op én plaatsen direct een nieuwe, lege container.


Het is het beste om ons ook je mobiele telefoonnummer te geven, zodat we bij onduidelijkheden of onverwachte omstandigheden contact met je kunnen opnemen om een alternatieve locatie te bespreken.

Dat kan via de bestelmodule op deze website, of telefonisch via +31(0) 418 63 22 67.